PRAKTIJKINFO

 

Uw behandelingen worden gegeven door Pauline Dullaert

 

 

Opleiding en ervaring :

Na een aantal jaren als doktersassistente gewerkt te hebben in verschillende ziekenhuizen, startte ik in 1991 met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Als schoonheidsspecialiste werkte ik in het Elysee Beach Hotel in Zandvoort. Daarna heb ik een aantal jaren in het buitenland gewoond met mijn familie.

 

Bij terugkomst in Nederland heb ik mij in 2006 aangemeld bij de sportmassage-opleiding in Rotterdam. Ik heb vervolgens een schoonheids- annex sportmassage praktijk aan huis gehad. Tegelijkertijd raakte ik enthousiast over het pedicurevak.

 

Voeten:

In de afgelopen jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in voeten. Voeten zijn een essentieel onderdeel van onze voortbeweging. Als zich voetproblemen voordoen, is het een noodzaak dat goede en professionele zorg gegeven wordt.

 

Mijn specialisatie:

Door extra opleiding en ervaring ben ik nu gespecialiseerd in schimmel/kalknagels, sportersvoeten en de speciale technieken voor nagels en voeten. Maar ook als u een algemene voetbehandeling wilt of last heeft van een slechte conditie van de nagels (scheurtjes/ribbels) bijvoorbeeld voor uw handen, kan ik u helpen. Daarbij staan allerlei nieuwe producten en technieken tot uw beschikking.

In 2016 is daar de oncologische voetverzorging bijgekomen.

 

Nu….. Iedereen is welkom op beide locaties!

Vanaf 2008 werk ik in een gezamenlijke schoonheidspraktijk in een prachtig historisch pand aan de haven in het oude centrum van Dordrecht. Het team bestaat uit drie schoonheidsspecialistes, een masseuse en ik zelf. Ons schoonheidsinstituut ‘Beauté Sans Doute’ heeft een gezellige ontvangstruimte en drie behandelkamers. Mijn werkdagen zijn hier iedere woensdag en vrijdag en 1 x per maand op zaterdag.

 

Verder ben ik vanaf januari 2015 ook werkzaam bij Medisch Centrum Wetering te Amsterdam. In deze clinic zijn meerdere disciplines aanwezig o.a. dermatologen, chirurg, fleboloog, oogarts, gynaecoloog, proctoloog en een huidtherapeute. Op deze locatie werk ik met mijn specialisatie, de Pinpointe Laser en behandel ook alle voorkomende voet- en nagelproblemen. Mijn werkdagen zijn hier iedere dinsdag en donderdag.

Copyright © 2017 Pauline Dullaert Medisch Pedicure

Contactgegevens

Pauline Dullaert Medisch Pedicure

Vlak 1

3311 AT Dordrecht

078-6144167 of 06-28237225

U kunt ook mailen naar info@paulinedullaertpedicure.nl

Volg Pauline Dullaert Medisch Pedicure ook op twitter