PinPointe Laser

 

 

De PinPointe Laser behandeling is een veilige en pijnloze methode voor de behandeling van schimmelnagels zonder bijwerkingen voor de patiënt.


De PinPointe laser is de enige schimmelnagel laser die door de FDA is goedgekeurd op basis van klinische studies. Het is de nieuwste techniek op dit moment beschikbaar met de beste resultaten. Na de laserbehandeling groeit er weer een gezonde nagel uit. Afhankelijk van hoe erg uw nagels geïnfecteerd zijn heeft u 1 of 2 behandelingen nodig.


PinPointe Footlaser gaat veilig door de nagel en vernietigt de schimmels.


Het doel van de iedere laserbehandeling is het vernietigen van het doelweefsel zonder daarbij omringende weefsels aan te tasten. PinPointe's golflengte, puls structuur en spot grootte, richt zich op en vernietigt de schimmel. De unieke laserpuls veroorzaakt geen pijn. Ook geschikt voor diabetici!


De Pinpointe laser behandelingen worden alleen in Amsterdam uitgevoerd.

Kosten:
 • Intake                                                                    € 50,00
 • Affrezen van nagels 1 t/m 5 stuks                        € 15,00
 • Affrezen van nagels 1 t/m 10 stuks                      € 30,00
 • Eerste keer laseren                       € 30,00 per nagel (max 250,00)
 • Elke volgende keer laseren           € 20,00 per nagel (max 150,00)

Hoelang duurt deze laserbehandeling?

U krijgt eerst een behandeling waarbij de schimmel zoveel mogelijk wordt verwijderd door middel van een freestechniek, 30 minuten afhankelijk van het aantal aangetaste nagels.


Na 6 maanden is er een evaluatie en wordt er gekeken of er nog een eventuele nabehandeling moet plaatsvinden, maar dit is alleen nodig bij de ernstig geïnfecteerde nagels. In die tussentijd is het noodzakelijk om elke 6 tot 8 weken het dode materiaal weg te frezen en de nagels IEDERE dag te behandelen met een antimycoticum in verband met de schimmelsporen en ALLE schoenen iedere maand met een antimycoticum te behandelen.


Blijft na de behandeling de schimmelnagel voorgoed weg?

Ja, de resultaten van deze laserbehandeling zijn goed, 70% krijgt er gezonde nagels voor terug. Echter zult u wel zelf een aantal voorzorgsmaatregelen moeten treffen om deze schimmelinfectie te voorkomen, zie hiervoor onderstaande tips.


Waar kunt u op rekenen voor, tijdens en na de laserbehandeling?

Bij uw eerste afspraak krijgt u uitgebreid uitleg hoe de behandeling precies gaat verlopen en kijken wij hoe erg de nagels geïnfecteerd zijn. Er wordt eventueel een nagelbiopt (stukje nagel) afgenomen om de diagnose vast te stellen. Ook kunt u voor de behandeling vragen stellen, die wij professioneel zullen beantwoorden.


Tijdens de behandeling kan uw nagel eventueel even warm aanvoelen, dit hoeft niet….! Dit is een normaal verschijnsel omdat de laser van zeer hoge kwalitiet is en een teken is dat de behandeling volgens plan verloopt.


De weken/maanden na de behandeling zal uw nagel uit gaan groeien tot een gezonde nagel. Het duurt het doorgaans 7 tot 9 maanden om een volledige nieuwe nagel te krijgen. Na 8 tot 10 weken ziet men vaak al de eerste gezonde verschijnselen..


Ook krijgt u een antimycoticum crème mee om de eventuele sporen (microscopische restjes) te behandelen. De nazorg staat ook hoog in het vaandel en wij zullen u tips meegeven om uw nagels zo goed mogelijk te verzorgen.


TIPS OM EEN SCHIMMEL/KALKNAGEL TE VOORKOMEN

 • Zorg dat uw weerstand goed is (goede voeding).
 • Gebruik ‘t liefst geen zeep bij het wassen van uw voeten en als u wel zeep gebruikt het liefst babyzeep (milde zeep). Spoel uw voeten altijd goed af.
 • Voetenbadje met teatree-olie
 • Droog uw voeten altijd goed af. Vergeet zeker niet tussen de tenen te drogen. Deze nauwe warme en vochtige ruimtes zijn een ideale broedplaats voorschimmels.
 • Gebruik speciale voetencrème om de huidcondities optimaal te houden.
 • Loop niet rond met natte sokken of schoenen.
 • Doe elke dag schone sokken aan.
 • Om de dag van schoenen wisselen (kan de binnenzool goed drogen)
 • Draag ventilerende schoenen
 • Schoenen behandelen met antischimmel spray. 1 x per maand ALLE schoenen.
 • Draag slippers wanneer u zich in vochtige ruimtes begeeft zoals in sportschool/sauna/zwembad
 • Sportschoenen niet in een sporttas laten zitten, maar eruit halen. Bij erge zweetvoeten is het beter om de zooltjes er helemaal uit te halen.

Resultaten:

Copyright © 2017 Pauline Dullaert Medisch Pedicure

Contactgegevens

Pauline Dullaert Medisch Pedicure

Vlak 1

3311 AT Dordrecht

078-6144167 of 06-28237225

U kunt ook mailen naar info@paulinedullaertpedicure.nl

Volg Pauline Dullaert Medisch Pedicure ook op twitter