LCN GEL voor Schimmelnagels (cosmetisch)

 

LCN GEL WILDE-PEDIQUE Silver Plus voor de cosmetische behandeling van schimmelnagels of beschadigde nagels.


Kosten: zie Tarieven & Condities

De Wilde-Pedique silver plus is een professioneel concept waarmee schimmelnagels of beschadigde nagels cosmetisch gecorrigeerd kunnen worden. Waarna de nagels eventueel gelakt kunnen worden. Ook kan het gecombineerd worden met de bekende trendy 'French' look. Hier zal de nagel cosmetisch worden verfraaid met een zachte naturel tint plus wit randje.


Voor mannen bestaat er een natuurlijke kleur gel, zodat de nagel ECHT lijkt!


Deze gel is bijzonder elastisch om de afwikkeling van de voet optimaal te kunnen volgen en om drukbelasting op de teennagels aan te kunnen. Bovendien bevat de gel een zeer effectief anti-mycotisch (antischimmel) component. Door een microzilver in de gel toe te voegen geeft dit een antibacteriële werking en waardoor de antimycotische componenten ondersteund worden.


Het spreekt vanzelf dat Wilde-Pedique plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Onder normale omstandigheden zal dit na verloop van enkele maanden het geval zijn. De mogelijkheid bestaat dan om de uitgevoerde correctie bij te werken. U kunt de nagellak in de tussentijd met nagelremover zonder aceton verwijderen en de nagels opnieuw lakken.

Copyright © 2017 Pauline Dullaert Medisch Pedicure

Contactgegevens

Pauline Dullaert Medisch Pedicure

Vlak 1

3311 AT Dordrecht

078-6144167 of 06-28237225

U kunt ook mailen naar info@paulinedullaertpedicure.nl

Volg Pauline Dullaert Medisch Pedicure ook op twitter